Het meest romantische Landgoed-Kasteel in Midden Limburg Nederlands Deutsch

Uitvaartdiensten & koffietafels

Uitvaartdiensten

 

Een unieke locatie voor het vieren van de belangrijke life-events

Bent u op zoek naar een rustige en sfeervolle omgeving voor een uitvaart en koffietafel? Op Landgoed Kasteel Aerwinkel kunt u een uitvaart in geheel eigen stijl zelf of laten verzorgen, in overleg met de door u gekozen uitvaartonderneming.

 

Een waardig afscheid – verschillende mogelijkheden

De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de mooie en nostalgische `zusterkapel´. Voor een eventuele opbaring is er een speciale kamer in de kapel. Een condoleance is mogelijk in de kapel, in de hal van het kasteel zelf, of buiten op het prachtige terras. De koffietafel wordt verzorgd in de schitterende, klassieke `grote zaal´. De ruimtes kunnen aangepast worden aan het door u gewenste aantal zitplaatsen. De gehele verzorging omtrent een uitvaart is mogelijk op Kasteel Aerwinkel, en zo hoeft u het landgoed niet te verlaten. U kunt de dag nog afsluiten met een mooie, rustgevende en inspirerende wandeling in de prachtig aangelegde Engelse Landschapstuin.

 

Waarom Kasteel Aerwinkel?

De locatie van het mooie, neogotische kasteeltje onderscheidt zich door de rust en de stilte die er heerst, in het ambachtelijke (catering), in de kwaliteit van het kleinschalige. Op de dag zelf zullen er geen andere activiteiten plaatsvinden. Het landgoed staat exclusief tot uw beschikking. Zo is er ook tijd voor uitloop, tijd voor de tuinen, en een wandeling in het historische bos met botanisch natuurpad.